Godt arbeid i Forbundets sekretariat


Onsdag var første dag på jobben i Lakkegata 21. Dvs jobben begynner på nyåret, så dette var et første møte. Det er ikke mulig å slutte jobben på dagen ved høgskolen, særlig ikke når det er egne kollegaer, og ikke minst noen av våre medlemmer, som i så fall må ta over på kort varsel!

Jeg er imponert over sekretariatet i Norsk Ergoterapeutforbund – en solid gruppe mennesker med et mangfold av talenter og arbeidsoppgaver. Dette lover godt. Her gjøres også et arbeid de større organisasjonene utfører med mange flere ressurser, noe som er viktig å minnes på om.

Det var et spennende møte sammen med Mette, Arve og Synnøve (2. Nestleder) som ga en oversikt på de største utfordringene fremover. Disse vil vi selvsagt komme tilbake til. Først starter vi nyåret sammen med det nye sentralstyret for å tenke strategier fremover. Vell ikke helt; vi to nye nestlederne ble også raskt leder inn på arbeidsoppgaver allerede før Jul, så timeplanen ble skikkelig overbooket. Flott å komme i gang raskt, her er det bare å brette opp ermene!

Om Nils Erik Ness

Tidligere forbundsleder Norsk Ergoterapeutforbund, tidligere førstelektor NTNU, Ergoterapeut
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s