Gleder meg til å samarbeide om programmet for Norsk Ergoterapeutforbund


Det å erfare Norsk Ergoterapeutforbunds landsmøte er noe jeg unner alle ergoterapeuter (sist i Lillestrøm 9-11.november). Det gir energi og inspirasjon. Landsmøtet tydeliggjorde at faget har engasjerte og dyktige kollegaer som setter høye krav til seg selv, til forbundet og et ønske om et kunnskapsbasert ergoterapifag. Diskusjonene var klare på å tydeliggjøre hva ergoterapeuter kan tilby for å løse oppgaver og utfordringer i samfunnet. Hva er det vi gjør for å løse utfordringer i helse- og velferdssektoren? Det skal vi jobbe videre med. Det er gledelig at vi ikke skal argumentere for fagets fortreffelighet i seg selv, men alltid argumentere på hvor vi kommer inn som partner for å bidra til en bedre re/habilitering, helsefremming og forebygging. Her gjør vi mye bra og vil bli enda bedre!

Selve landsmøtet var utrolig dyktig gjennomført og ledet av et stødig sekretariat og møteleder. Logistikken gikk med utrolig god flyt, med innlegg bla fra statsråd Audun Lysbakken og leder i Unio Anders Folkestad. Diskusjoner og kulturelle innslag avløste hverandre. Det var forfriskende godt med dans siste kvelden for betimelig helsefremmende aktivitet innimellom intense og lange møtesesjoner. (Mens redaksjonskomiteen jobbet til tidlig morgen for bearbeiding av forslag til vedtak).

Jeg takker delegatene for tilliten i å bli valgt som første nestleder, og fylkesavdelinga i Sør-Trøndelag for nominasjon og full støtte. Spesielt takker jeg Jostein Fredriksen, min motkandidat i nestledervalget, for ryddig og fair diskusjon. Det er utrolig viktig at det er reelle valg i en organisasjon for å sikre demokratiet. Dette skjerper diskusjonen og tydeligheten på hva enkeltpersoner vil med norsk ergoterapi, og det er med på å tydeliggjøre forbundets profil fremover.

Jeg er utrolig stolt over Norsk Ergoterapeutforbund, og spesielt over det solide programmet vi vedtok på landsmøtet. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben (for fullt like over nyttår) og samarbeide med vår dyktige forbundsleder Mette, sentralstyret, tillitsvalgte og sekretariatet.

Kontakt meg gjerne for innspill og diskusjoner

Om Nils Erik Ness

Tidligere forbundsleder Norsk Ergoterapeutforbund, tidligere førstelektor NTNU, Ergoterapeut
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s